Bine ati venit pe forumul PeTeME , cel mai bun forum de distractie & timp liber , va invitam pe voi si prietenii vostri aici ! Pentru a va distra si mai mult va rugam sa va inregistrati!

Multumimt!


Cu stima ,

Echipa PeTeME.

Tutorial scoatere bara forumurilor din teme

 :: Diverse :: Programare :: Tutoriale

In jos

Tutorial scoatere bara forumurilor din teme

Mesaj Scris de BABILONIA la data de Joi Aug 30, 2012 1:25 am

Tutorial scoatere bara forumurilor din teme

Deschidem forumlist_body.html din tema/template ..
cautam liniile

Cod:
<tr>
        <th colspan="2">&nbsp;{L_FORUM}&nbsp;</th>
        <th width="50">&nbsp;{L_TOPICS}&nbsp;</th>
        <th width="50">&nbsp;{L_POSTS}&nbsp;</th>
        <th width="175">&nbsp;{L_LAST_POST}&nbsp;</th>
      </tr>
si le stergem.
dupa care cautam liniile:

Cod:
<td class="row2" colspan="3" align="center"><span class="genmed">{L_REDIRECTS}: {forumrow.CLICKS}</span></td>
            <!-- ELSE -->
              <td class="row2" colspan="3" align="center">&nbsp;</td>
si adaugam intre "row2" colspan="3" linia width="275" si ar trebui sa arate asa:

Cod:
<td class="row2" width="275" colspan="3" align="center"><span class="genmed">{L_REDIRECTS}: {forumrow.CLICKS}</span></td>
            <!-- ELSE -->
              <td class="row2" width="275" colspan="3" align="center">&nbsp;</td>


dupa care mai cautam urmatoarele 3 linii:

Cod:
 <td class="row2" align="center"><p class="topicdetails">{forumrow.TOPICS}</p></td>
        <td class="row2" align="center"><p class="topicdetails">{forumrow.POSTS}</p></td>
        <td class="row2" align="center" nowrap="nowrap">
si adaugam intre "row2" align="center" linia width="50" ...si la a 2-a tot cu 50 iar la ultima cu 175 ....<-- aceste 3 valori le puneti dupa cum sunt setate in primele linii din primu` pas, adica:

<th colspan="2">&nbsp;{L_FORUM}&nbsp;</th>
<th width="50">&nbsp;{L_TOPICS}&nbsp;</th>
<th width="50">&nbsp;{L_POSTS}&nbsp;</th>
<th width="175">&nbsp;{L_LAST_POST}&nbsp;</th>

iar dupa ce ati pus acele linii, ar trebui sa arate asa:

Cod:
<td class="row2" width="50" align="center"><p class="topicdetails">{forumrow.TOPICS}</p></td>
        <td class="row2" width="50" align="center"><p class="topicdetails">{forumrow.POSTS}</p></td>
        <td class="row2" width="175" align="center" nowrap="nowrap">
avatar
BABILONIA
Membru, skill +10
Membru, skill +10

Mesaje : 644
Data de inscriere : 29/08/2012
Varsta : 21
Localizare : Bucuresti

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Sus


 :: Diverse :: Programare :: Tutoriale

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum